El repte d’un antropòleg al Servei de Comunicació, Promoció i Imatge

Daniel Gómez, al Servei de Comunicació, Promoció i Imatge. Foto: A.COSTA/UIB
Daniel Gómez, al Servei de Comunicació, Promoció i Imatge. Foto: A.COSTA/UIB

Quan pensam en els joves qualificats, sovint ens ve al cap algú que trasteja en un laboratori, vestit amb bata i sabates Converse. Aquesta imatge mental, però, no acaba de ser sempre així, ja que, tot i que la majoria sí que tenen en comú el tipus de calçat, no tothom va en bata. Aquest és el cas de Daniel Gómez, un antropòleg que s’ha llençat a la piscina i no ha dubtat ni un segon a acceptar el repte d’entrar a treballar al Servei de Comunicació, Promoció i Imatge de la UIB.

Tot i que aquesta feina no és la que inicialment una persona s’imagina quan es gradua en Antropologia Social i Cultural, en Daniel ens explica il·lusionat que aquesta és una oportunitat perfecta per adquirir experiència laboral i reconduir els seus estudis cap a un altre camp.

De les tasques que du a terme, destaca la redacció de notes de premsa sobre les múltiples activitats que es duen a terme a la UIB: conferències, seminaris, programes de divulgació científica i presentació de llibres, entre d’altres. A més, de moment també ha pogut acompanyar els mitjans de comunicació que cobreixen els actes de la universitat i posa en marxa nous canals de comunicació amb l’equip del Servei.

Els pròxims mesos, en Daniel espera poder continuar desenvolupant aquest repte personal, que ha pogut encarar fàcilment gràcies a la bona rebuda dels companys i companyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *