Els joves qualificats tornen a la UIB

Els joves qualificats s’han incorporat a la UIB per contribuir a millorar la societat a través del coneixement. Foto: A.Costa/UIB

Al llarg del mes de maig, una cinquantena de joves s’han incorporat a diferents serveis i grups de recerca de la Universitat i de la FUEIB en el marc del programa SOIB Jove – Qualificats Sector Públic Instrumental / Ajuntaments 2019. Durant quinze mesos participaran en l’activitat universitària i, de manera especial, col·laboraran en la tasca de donar a conèixer la recerca que es fa a la nostra universitat.

El coneixement i la recerca que es generen a la UIB provenen del bon ús que es fa de recursos majoritàriament públics i que, sovint, passen desapercebuts per la societat, encara que contribueixin a millorar-la. A la UIB, comptam amb els joves qualificats per traslladar tota aquesta activitat i els seus resultats fora de l’àmbit universitari, i incrementar, així, la transferència, innovació i difusió del coneixement a la societat com a eines de millora. A través d’aquest blog els podreu conèixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *